Designa egna reklamprodukter

Som företag så är det viktigt att synas och sedan länge så har man använt sig av reklamprodukter. Dessa har tidigare varit ganska enahanda och utbudet har inte varit som det är idag. Vem har inte fått reklampennor som tidigare kanske var det vanligaste man fått som så kallad profilprodukt. Den är fortfarande en storsäljare men utbudet har ökat och idag så kan du designa dina egna reklamprodukter som passar ditt företag bäst.

Som det såg ut tidigare så skulle man skicka företagets logga till ett företag som tryckte på ett litet urval av produkter. Idag så kan du online lösa detta själv. Med ett par musklick så har du gjort din beställning på företagets reklamprodukter. Du laddar enkelt upp ditt företags logotype, den ska vara vektoriserad i EPS, AI eller i PDF format och utan bakgrund. Om du inte har en logga i rätt format och inte kan fixa detta själv så får du anlita någon som kan lösa detta åt dig.

När du har loggan i rätt format så kan du enkelt prova dig fram mellan olika produkter för att hitta det som passar ditt företag bäst. Det finns massor med olika produkter att välja bland. Allt från pennor till nyckelband och drycker. Du konfigurerar hur du vill att din produkt ska se ut. Det kan vara om du vill ha tryck på mer än en sida. Hur många färger som ska tryckas och antalet på reklamprodukten. I de flesta fall så finns det en lägsta antal som kan beställas och tryckas.