Inredning – att hitta rätt produkter

Att inreda sitt hem är både roligt och utvecklande. Tack vare av att det finns många olika inredningsstilar och nästan oändligt med inredningsprodukter på marknaden, så kan inredningen bli personlig. Du kan ge ditt hem en egen touch och skapa en harmoni som speglar just dig.

Inred med växter

Ett både rogivande och lekfullt sätt att inreda är med växter. I köket exempelvis kan du plantera en överbliven avokadokärna vilket både blir estetiskt tilltalande samtidigt som du gör en god gärning för naturen. I en anpassad vas för just avokado odling så blir odlandet snyggt och lätthanterligt.

Inredning för rummen utomhus

Har du balkong eller uteplats så kan du inreda med växter som både är snygga och gör gott. Genom att exempelvis välja en kruka med ett inbyggt insektshotell så får du en både smart och snygg lösning. Som du exempelvis kan fylla med härligt doftande lavendel eller en rikligt blommande murklocka.

Att hitta rätt inredning tar tid och idéer ändras ofta. Men det är också det som är charmen med det hela, att det får vara dynamiskt och föränderligt. Så kort sagt – starta med något litet och välj något passande därefter för att sedan låta det växa fram!